Bliv spejder

“De grønne pigespejdere gør piger og kvinder i stand til at udvikle og udnytte deres fulde potentiale.”

At være spejder er mere end bål og pionering (selv om det fylder en stor del).. det handler lige så meget om et unikt fælleskab og oplevelser for livet!

Kunne du tænke dig at være spejder i Gentofte-Vangede Gruppe?
Så skriv en mail til Gentofte-Vangede gruppe.

Spirerne (0.-1. klasse) holder møde hver torsdag kl. 17.30-19.00 i Vangede Kirkes Ungdomsgård eller Gentofte Spejderhytte 
Smutterne
 (1.-3. klasse) holder møde hver torsdag kl. 17.30-19.00 i Vangede Kirkes Ungdomsgård eller Gentofte Spejderhytte.
Spejderne (fra 4. klasse) holder møde hver torsdag kl. 19.00-21.00 i Vangede Kirkes Ungdomsgård eller Gentofte Spejderhytte.

 

Indmeldelse: 

Har du været med til tre møder og vil du gerne meldes ind? Så skal du indmelde dig via følgende link: Elektronisk indmeldelse.

Efter indmeldelse skal du sende en mail til Gentofte-Vangede gruppe samt kasseren med oplysninger om dato for indmeldelse samt fulde navn og mail-adresse, som du og dine forældre ønsker at blive kontaktet på.

Udmeldelse:

Vi håber selvfølgelig ikke det bliver aktuelt for jeres datter, men skulle det ske, at hun ikke mere kan finde tid til at gå til spejder, så vil vi gerne oplyse om proceduren for udmeldelse.

Da godt 50% af det kontingent I betaler går til korps- og regionsafgift, er det vigtigt at der er overensstemmelse mellem medlemsantallet i Korpsets kartotek og dem der reelt er medlemmer. Korpset opkræver korpsafgiften hhv. 10/4 og 10/10 og for at vi kan nå at opdatere kartoteket, skal vi have besked senest 3 uger før.

Det vil sige, at for ikke at skulle betale kontingent for

  1. halvår: skal der gives besked senest 20/3
  2. halvår: skal der gives besked senest 19/9

I modsat fald skal der betales fuldt kontingent for det pågældende halvår.

Besked skal gives per mail til:

Kassereren (Niels Ulrik Andersen)

og

Gentofte-Vangede gruppe

 

KLR_8191