Lederne

I ledergruppen i Gentofte-Vangede er vi omkring 10 aktive enhedsledere, der er ansvarlige for at alt går som det skal i enhederne. Vi er en flok ledere, der synes at det er givende at være spejderledere for alle pigerne – lige fra spirer til seniorer. At være leder er frivilligt, og vi betaler kontingent for at være med.

Som ledere er vi med til at planlægge og arrangere spejdermøder, weekender og sommerlejre. Vi er en del af et lederteam, og vi får tingene til at ske, når spejderne mødes.

At være spejderleder foregår ikke kun de par timer vi holder møde om torsdagen. Det indebærer også planlægning, indkøb, regnskab, gruppebestyrelsesmøder og forældrekontakt. Så der er masser at se til for at få gruppen til at køre – men vi gør det med glæde. Det er fedt at være leder, når vi kan se, at pigerne får glæde af det vi har arrangeret. Vi ledere bliver glade, når vi kan være med til at udvikle pigernes kompetencer, og når vi kan have det sjovt sammen med dem. Vi ledere i Gentofte-Vangede har det godt sammen med hinanden, og har en stor fælles interesse for spejder, friluftsliv og fællesskab.

Derudover ses vi en gang hver tredje måned til klanmøde.

Kunne du tænke dig at være leder i Gentofte-Vangede gruppe? Så skriv til Gentofte-Vangede gruppe

Præsentation1.jpg