Organisationsdiagram for De Grønne Pigespejdere

Hos os kan man blive smutte allerede fra 0. klasse

Deres primære opgave består i at give spejderlederne en hånd og et par tanker i forbindelse med organisering og etablering af spejderaktiviteter og vedligeholdelse af vores spejderhytte


Grupperådet består af ledere og forældre, og vi holder møde 2 gange om året: typisk i februar og september


VISION

I Gentofte-Vangede Gruppe udvikler vi selvstændige og seje piger!

MISSION

I Gentofte-Vangede fokuserer vi på at være en stærk, samlet gruppe, der samarbejder på flere niveauer. Vi arbejder mod at skabe stærke relationer gennem udbydelsen af araktive aktiviteter. Vi lægger vægt på traditionelt spejderarbejde med en moderne tilgang og har plads til indfrielse af ideer og ambitioner. Vi ønsker at være en synlig gruppe i lokalområdet og arbejder mod en større forældreinvolvering.

FACTS OM VORES ENHEDER

SMUTTERNE

Gentofte-Vangede smutteflok består af 10-15 smutter i alderen 6-10 år (0.-3. klasse).

Som smutte lærer man nogle af de basale spejderfærdigheder fx at binde knob, løse morsekoder og pejle med kompas. Vi bruger også tid på kreativ og fysisk udfoldelse.

Smuerne tager hver år på mindst en weekendlejr på Næsbycentret, hvor vi mødes med en masse andre spejdere og bl.a. sover i telt.


SPEJDERNE

Gentofte-Vangede trop består af omkring 20 piger (fra 4. klasse og op).

Som spejder i troppen er der især fokus på oplevelser og venskaber for livet: vi bygger tømmerflåder på Gentofte Sø, tager på orienteringsløb rundt i byen og tager på weekendturer og en årlig sommerlejr.

Der afholdes to typer af møder: Tropmøder og patruljemøder.


LEDERNE

I ledergruppen i Gentofte-Vangede er vi omkring 10 aktive enhedsledere, Vi er en flok ledere, der synes at det er givende at være spejderledere for alle pigerne – lige fra smutter til seniorer. At være leder er frivilligt, og vi betaler kontingent for at være med.

Som ledere er vi med til at planlægge og arrangere spejdermøder, weekender og sommerlejre. Vi er en del af et lederteam, og vi får tingene til at ske, når spejderne mødes.


GENTOFTE-VANGEDE PIGESPEJDERE

ADRESSER

Vange Kirkes Ungdomsgård

Vangede Bygade 135

2820 Gentofte

Fiskebakken 7

2820 Gentofte

KONTAKT

gentoftevangede@gmail.com

SOCIAL MEDIER

De Grønne Pigespejdere

Gentofte-Vangede

gentofte_vangede_pigespejder